Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Pintér: Mi csesztük el

Pintér Attila, a Győri ETO vezetőedzője csapata 2-0-s kecskeméti vereségét követően elsősorban korán kiállított játékosát, Tokody Tibort állította pellengérre. Tomiszlav Szivics a három pont mellett nem sok mindennek tudott örülni, többen büntetést kapnak a KTE-nél.

A meccs legjei itt – kattints!

Pintér Attila (Győri ETO): – Egy profi labdarúgó, aki régóta az NB I-ben játszik, nem tehet olyat, amit Tokody Tibor csinált. Öt hete azt szajkózom, hogy tartsuk oda mi magunkat, üssenek meg minket, állítsanak ki az ellenféltől. El fogunk beszélgetni a témáról, mert ennek oka van, csak még nem tudom, hogy pontosan mi. A második kiállításnál Djordjevics belehibázott, aztán ment vissza becsülettel – ez, azt hiszem, benne van. Aki végig a pályán volt, mindent elkövetett, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk, azt hiszem, erre lehet építeni. Fontos lenne, hogy ami az egyik oldalon sárga vagy piros lapot ér, az a másikon is érje ugyanazt. Félreértés ne essék, nem a bírók miatt veszítettünk, ezt a meccset mi „csesztük el” egy fegyelmezetlenséggel. (Sport TV)

Tomiszlav Szivics (Kecskemét): – Nem vagyok olyan ember, aki sír egy ilyen meccs után. Nem volt szép, de fontos volt, hogy nyerjünk, és két pozitívumot is találok: az egyik a győzelem, a másik hogy nem kaptunk gólt. A többit el kell felejteni minél hamarabb. Ez tiszta pszichológia: két ember fórban azt hittük, hogy vége a meccsnek, ez minden, csak nem profizmus. Ezzel sokat kell foglalkoznunk, hiszen azt várom, hogy a játékosok mindig tűzzel, lelkesen futballozzanak. Nagyon görcsösek voltunk, szerettünk volna nyerni, de ez túlzott óvatossággal párosult. Ha így folytatjuk, elzavarjuk azokat a nézőket, akiket a korábbi stílusunkkal megnyertünk magunknak. Nem fogok pofozni a győzelem után, de beszélni igen, és pár játékosnak büntetés is kinéz. (Sport TV)


Gellei: Létszámban ugyanaz volt a csapatom

Gellei Imre, a Paks mestere a Vasas otthonában elszenvedett 3-1-es vereséget követően elmondta, csapata leginkább csak létszámban emlékeztetett az egy hete a Nyíregyházát legyőző tizenegyre. Mészöly Géza nagyon elégedett volt az új szerzeményekkel.

A meccs legjei itt – kattints!

Gellei Imre (Paks): – Ez a csapat létszámban ugyanaz volt, mint a múlt heti, amelyik legyőzte a Nyíregyházát, ugyanakkor a Véghgel és Remilivel alaposan megerősödött, feltüzelt Vasas megfogott minket, főleg az első félidőben. Jó pár játékosomtól többet vártam: akaratban, rámenősségben, de természetesen játékban is. El kell gondolkoznunk, hogyha kilépünk otthonról, akkor is ugyanazokat az erényeket tudjuk csillogtatni, mint hazai környezetben. A szünetben tartottam fejmosást, de ez egy dolog – mindkét félidőben egy góllal alulmaradtunk, ennyivel jobb volt a Vasas. (Sport TV)

Mészöly Géza (Vasas): – Örülünk a győzelemnek, és annak, hogy az újoncok így tudtak bemutatkozni a csapatban. Remili Mohamed nagyon fontos gólokat szerzett, hihetetlenül kellettek a találatai. Főleg az első, amely lélektanilag megdobta a csapatot. Nagyon kellett, hogy megjöjjön az első, utána már több lehetőségünk is akadt, és a játékosoknak helyén volt a szívük. A jó egyéni teljesítmények mellett csapatként is remekül produkáltunk. Végh Zoltán személye nem azért jelentett sokat, mert a fiatal kapusunkkal bármi probléma lett volna, hanem kellett a védőknek, hogy hátulról valaki elirányítsa őket. (Sport TV)


Véber a vereség ellenére dicsért

Véber György, a Lombard Pápa trénere csapata 1-0-s Videoton elleni veresége ellenére jócskán talált dicsérni valót együttese produkcióján. Mezey György is elismeréssel szólt az újoncról a lefújás után.

A meccs legjei itt – kattints!

Mezey György (Videoton): – Rendkívül értékes győzelmet arattunk egy jól felkészült csapat ellen, az MTK után mi is nagyon megküzdöttünk a három pontért. Sok sikert kívánok Véber Györgynek a jól szervezett csapattal, és kívánom, hogy ne adja fel!

Véber György (Pápa): – Partiban voltunk végig a Videotonnal, ma már látszott, hogy egy jól futballozó csapatunk van, és hogy mit akarunk játszani. A játékosok hozzáállása nagyszerű volt, ezzel a Fehérvárral egálban voltunk, felvállaltuk a nyílt támadójátékot, megérdemeltük volna minimum az egy pontot. Most nyújtotta a csapatom azt a teljesítményt, amit minimum elvárok. Úgy gondolom, ráléptünk a jó útra, de sajnos kijött, hogy a Videotonban jobb játékosok futballoznak. Nem adjuk fel, haladunk ezen az úton tovább.


Csank: Ennyi helyzetet a grundon sem lehet kihagyni

Csank János, a ZTE szakvezetője csapata Kaposvár elleni meglepő, 3-0-s hazai fiaskóját követően csapata rossz helyzetkihasználását és a védelem belső részének gyengélkedését emlegette a zakó okaként. Prukner László szerint fiai erősen szorították Fortuna kezét.

A meccs legjei itt – kattints!

Prukner László (Kaposvár): – Örülök a győzelemnek, erősen fogtuk Fortuna kezét. Volt 20 perc, amíg zavarban, addig rengeteg ZTE-helyzet volt, nagyarányú vereség is lehetett volna belőle. Első igazi helyzetünket kihasználtuk, a második félidőben pedig kinyílt a ZTE, így nekünk is több lehetőségünk akadt. A győzelmet nem kell magyarázni, a lelkesedés, az akarat meghozta a gyümölcsét.

Csank János (Zalaegerszeg): – Nyernünk kellett volna, de a szervezett Kaposvár ráérzett arra, mit kell tennie. Abban az időszakban, amíg mi irányítottunk, el kellett volna dönteni a meccset. Ennyi helyzetet a grundon se lehet kihagyni anélkül, hogy ne büntessenek érte. A második félidőre szerkezetátalakítást kellett eszközölnöm, ezért jött le Kocsárdi, a szervező típusú embereket küldtem fel. Középen a védelem nem volt a helyzet magaslatán, sok helyzet kontrákból emiatt volt, a Fradi ellen és most is. Nem tudtunk gólt rúgni, de kaptunk, ez a fő hibánk. Kevés variációs lehetőségem volt eltiltások és sérülések miatt.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.