Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Rafa Benítez többet vár a kulcsjátékosoktól

2009.08.25

.

Tőlük is többet vár Benítez: Carragher (balról), Torres és Gerrard (fotó: Reuters)
Tőlük is többet vár Benítez: Carragher (balról), Torres és Gerrard (fotó: Reuters)

 

FRIEDEL ELÉGEDETT

„Nagyszerű érzés, hogy győztünk az Anfield Roadon. Tavaly 5-0-ra kikaptunk itt, és rossz szájízzel távoztunk. Nem mondanám, hogy bosszút álltunk, de örömmel tölt el az eredmény, főleg a tavalyi meccs fényében" - nyilatkozta a mérkőzés után Brad Friedel, a birminghamiek kapusa, aki hatalmas bravúrokkal vette ki a részét a Liverpool elleni sikerből.

 

 

 

 

 

 

2007 decembere óta először kapott ki hazai pályán a Liverpool – a „vörösöknem jött jókor, hiszen a Liverpool a harmadik idei bajnokiján már a második vereségét szenvedte el, és hamar hatpontos hátrányba került az éllovas Tottenham, Chelsea duóval szemben.

„Vizsgáljuk meg a gólokat, amelyeket kaptunk. Az első egy egyéni hibából volt, a második pedig az első félidő hosszabbításában esett. Ezt követően szépítettünk, de aztán összehoztunk egy büntetőt. Túl sok hibát követtünk el fontos pillanatokban. Az eset egyértelműen tizenegyes volt" – nyilatkozta a mérkőzés után Rafa Benítez, a Pool szakvezetője, aki együttese kulcsembereit tette felelőssé a vereség miatt.

„Nem csak Lucason múlt, legyünk őszinték. Gerrard hozta össze a tizenegyest. Most néhány futballistáról beszélünk, de a csapatnak nyilvánvalóan javulnia kell, és ehhez arra van szükség, hogy a rutinos játékosok több felelősséget vállaljanak" – vélte a spanyol menedzser.

„Ha kikapsz, egy módon tudod jóvátenni: nyerned kell. Miután elveszítettük az első bajnokit, megvertük a Stoke Cityt 4–0-ra. Most ugyanígy kell tennünk, muszáj győznünk a Bolton ellen a hétvégén" – adta ki a jelszót Benítez.

Az Aston Villa elleni eredmény azért is aggasztó a klub szimpatizánsai számára, mert a Liverpool így már két vereségnél jár – az előző bajnokságban 38 forduló alatt kaptak ki ennyiszer a „vörösök", és még így is lemaradtak az aranyéremről.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.