Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Megrendülten állunk a felfoghatatlan tragédia előtt, amely az MKB Veszprém játékosaival történt. Annál a csapatnál, amely sorozatban szállította a bajnoki címeket és a kupaelsőségeket, illetőleg a nemzetközi kupákban elért eredményeivel kápráztatta el rendre a sportszerető közvéleményt, egyszerűen nincsenek szavak a tragikus események okozta döbbenet és fájdalom leírására.


Az MKB Bank őszinte együttérzéséről és töretlen támogatásáról biztosítja a sérülést szenvedett játékosokat, a szerencsétlenül járt játékosok hozzátartozóit, a játékostársakat, a csapat valamennyi tagját. A névadó főszponzor minden dolgozója osztozik a veszprémi klub és népes szurkolótáborának fájdalmában, tudván, hogy az űrt, amelyet tragikus hirtelenségű távozásával a csapat egyik alapembere hagyott maga után, többé senki nem töltheti be.

Egy veszprémi szórakozóhelyen vasárnap hajnalban halálosan megsebesítették Marian Cozmát, az MKB Veszprém kézilabdacsapatának és a román kézilabda-válogatottnak a játékosát.A 26 éves sportolót szíven szúrták, és a kórházba szállítását követően vesztette életét.

Cozma mellett két másik játékos is megsebesült a dulakodás során, őket súlyos sérülésekkel ápolják a veszprémi kórházban. A Veszprém megyei rendőrkapitányság szóvivője elmondta, hogy a két érintett kézilabdázó Ivan Pesic és Zarko Sesum.

Zarko Sesum arccsont törést szenvedett, Ivan Pesicnek pedig a veséjét szúrták meg. Pesicet megoperálták, és mindkét játékost az internzív osztályon ápolják.

Túl van az életveszélyen, és stabil az állapota Zarko Sesumnak. Az MKB Veszprém KC 23 éves szerb válogatott irányítóját a veszprémi kórházban műtötték meg - tájékoztatta Rácz Jenő, a kórház főigazgatója az MTI-t."Jó állapotban" van Ivan Pesic, a csapat 20 éves horvát válogatott kapusa is - közölte a főigazgató. Rácz Jenő hangsúlyozta, hogy a műtétről és a sérülésekről nem adhat részletes tájékoztatást. (MTI)

Mocsai Lajos: - Mély megdöbbenéssel és iszonyatos fájdalommal vettem tudomásul, hogy mi történt. Azonnal telefonáltam a kórházba, ahol dr. Mahunka Zsolt, a csapat orvosa tájékoztatott. Sajnos Pesics egyik veséjét ki kellett venni, és Sesum is az intenzív osztályon fekszik, neki a koponyája sérült meg. Elmondhatatlan szomorúságot és elkeseredést érzek. Azt gondolom, ebben a helyzetben a szakma sokadrendű - áll a csapat honlapján a tragédia óta.
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.