Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Átigazolási hírek Magyarországról!

2009.06.27

Június 27.

Ajka: Pávlicz Péter és Imre Péter kölcsönben távozik, Imre János végleg, utóbbi Ausztriában folytatja. (nb2.hu)

Vidi: Nem Lothar Matthäus lesz a Fehérvár vezetőedzője.

Honvéd: A Losonc elleni edzőmeccsen több próbajátékos is pályára lépett: a bőcsi Cséke, a kozármislenyi Megyesi és Horváth Adrián, a szlovák Urban és a budaörsi Varga Dániel is bizonyíthatott.

Haladás: Vörös Péter a Lokomotív Taskentnél folytatja.

Makó-Vasas: Maróti Sándor hétfőn és kedden Angyalföldön edz. Amennyiben a támadó nem kell a Vasasnak, minden bizonnyal marad Makón.

Hévíz: Mladen Csovicsot, az NB III Bakony-csoportjának gólkirályát a ZTE, a Haladás és a Kaposvár is szeretné megszerezni.

 

Június 26.

Nyíregyháza: A korábban már beharangozott DVSC-s Nagy Róbert is a Szparival gyakorol, leigazolásáról folynak a tárgyalások. (szpari.hu)

Pápa-Kecskemét: Koller Ákos mégsem szerződik az újonchoz, ehelyett a KTE ajánlatát fogadta el és 1+1 évig lesz Tomiszlav Szivics játékosa.

ZTE: Szamosi Tamás elhagyhatja a klubot.

Kecskemét: Csordás Csaba iránt több klub érdeklődik, ám a csatár maradna a KTE-nél, a sorsa a hét végéig rendeződhet.

Ajka: Hornyák Ádám távozik, Ausztriában, alacsonyabb osztályban folytatja. (fcajka.hu)

Pápa: Két új játékossal erősödött az újonc. Koller Ákos legutóbb Fehérváron, Béres Ferenc pedig Tatabányán futballozott, mindketten két éves szerződést írtak alá.

ZTE: Djordje Kamber és Milan Bogunovics egyaránt négyéves szerződést kötött a klubbal. Az elmúlt szezonban mindketten a Diósgyőrt erősítették.

Honvéd: A klub felbontotta Rabóczki Balázs, Maróti Béla, Genito, Koós Gábor és Bojtor László szerződését.

Diósgyőr: A romániai Fodor Lóránd és Hadár Adrián mellett a 19 éves szerb csatár, Milan nikolics is a DVTK-val edz. (boon.hu)

MTK-Haladás: Nem tér vissza a Halihoz Nagy Gábor, az MTK szombathelyi nevelésű játékosa.

Ferencváros: Pölöskey Péter végleg a zöld-fehérekhez kerül.

ZTE: Egy plusz egy évre Mattersburgba szerződik a házi gólkirály, Waltner Róbert.

Haladás: Újabb két próbajátékos készül a Haladással: a vasi megyeszékhelyen edz az Intergál-DAC belsõ védõje, a 22 esztendõs Hegedûs Norbert, valamint a legutóbb Görögországban futballozó középpályás, a 29 éves Erõs Gábor (haladas.vasnepe.hu)

DVTK-Szpari: Egy korábbra visszanyúló történet miatt - a Diósgyőr akkori vezetése a Nyíregyháza támogatójától kért kölcsön, Sziky Gyula pedig zálogba lefoglalta nyolc labdarúgó játékjogát - Kerényi Gábor a Szparinál tartózkodik. (boon.hu)

Ferencváros: Sitku Illést nem igazolja le a klub

Ferencváros: Egyelőre letett a kinézett magyar labdarúgók Üllői útra csábításáról a Fradi szakmai stábja.

Kecskemét: A több klub által is csábított Yannick eddigi két éves szerződését három évre módosította, így már 2012. június 30-ig rendelkezik érvényes kontraktussal a KTE-Ereco-val

Kaposvár: Rábold Richárd, a Barcs tehetséges játékosa a Rákóczinál van próbajátékon. A 19 éves futballista korábban a Ferencváros és az osztrák Red Bull Salzburg játékosa volt (nb2.hu).

Pécs: Sipos Jánossal és Szalai Tamással nem hosszabbítják meg a lejáró szerződésüket, így mindketten szabadon igazolhatóvá váltak (pmfc.hu)

 

Június 25.

Kecskemét: Eduard Ndjodo és a szerb Vojvodina egyik alapembere is a kiszemeltek között.

Pécs: Herbert Roland kapussal szerződést bontottak.

Győr: Pintér Attila elmondása szerint további próbajátékosok érkezése várható. (eto.hu)

Debrecen: Daniane Jawad személyében Olaszországból érkezett marokkói támadó középpályás a bajnoki címvédő DVSC-TEVA csapatához és néhány napig teszteli majd a szakmai stáb.

Kecskemét: Nem tart igényt a bosnyák Velimir Vidics játékára Tomiszlav Szivics, a KTE-Ereco mestere, így a 30 éves próbajátékostól már el is köszöntek Kecskeméten. A fiatal szlovén csatár, Uros Veszelics viszont hamarosan a KTE játékosa lehet.

Debrecen: A napok óta tesztelt francia csatárral, Adamo Coulibaly-val még nem egyezett meg a DVSC-TEVA vezetősége, amely már megtette ajánlatát (dvsc.hu).

Újpest: A két angol légiós, Scott Malone és Tony Stokes is visszatérhet Újpestre, a lilák leendő szakvezetője, a skót Willie McStay ugyanis kíváncsi a teljesítményükre (ujpestfc.hu)

 

Június 24.

Győr: Stark Péter és Böőr Zoltán sem lesz tagja az újraformálódó ETO-nak.

DVTK: Két román próbajátékost várnak csütörtökre.

Győr: A bőcsi Póti Krisztiánt teszteli Pintér Attila. (eto.hu)

Nyíregyháza: Az egyik próbajátékos, Darko Bondzsics már haza is utazott. (szpari.hu)

Kecskemét-FTC-Újpest-Loki: Yannick szerződése ügyében vita van a játékos és a klub között, az MLSZ hozhat döntést a kérdésben. A futballistát elmondása szerint a Fradi, az Újpest és a Loki is szívesen látná soraiban.

Paks: Lisztes Krisztián két évre aláírt.

Honvéd: Sisa Tibor vezetőedző szerint több játékossal is közel állnak a kispestiek a megállapodáshoz. (honvedfc.hu)

Kecskemét: Tomiszlav Szivics kameruni csatárt és szerb középpályást tesztelhet.

Nyíregyháza: Két játékos érkezett tesztelésre Kazincbarcikáról, Olasz Dénes és Kerékgyártó Tamás edz Szentes Lázár csapatával.

Pécs: A mecsekiek elsőszámú kiszemeltje csatárposzton a Haladástól távozó Andorka Péter. (pecsiujsag.hu)

Kaposvár: Milinte Árpád egyéves siófoki kitérő után visszatért a Rákóczihoz.

ZTE: Waltner Róbert cáfolta, hogy megkereste volna a Sturm Graz és a Haladás.

 

Június 23.

Honvéd: Az együttes hároméves szerződést kötött az elmúlt fél évet Zalaegerszegen töltő szélsővel, Tóth Zoltánnal.

Kecskemét: Tomiszlav Szivics tovább teszteli Velimir Vidicset és Uros Veszelicset, a hét folyamán pedig újabb két próbajátékos érkezik a KTE-hez. (kesport.hu)

Paks: Kiss Máté személyében fiatal kapus érkezett próbajátékra Salgótarjánból. (paksifc.hu)

Diósgyőr: Három szerb visszatért, Viskovics, Vojinovics és Milicsics már együtt készül a csapattal. (boon.hu)

ZTE: Milan Bogunovics a zalaiakkal kezdte meg a felkészülést. Tóth Zoltán vélhetően a Honvédhoz megy. A lejáró szerződéssű játékosokkal, Waltner Róberttel, Sorin Botisszal, Kocsárdi Gergellyel és folyamatosan zajlanak a tárgyalások a hosszabbításról. A jövő héten 3-4 próbajátékos érkezik Hévízről.

Pécs-MTK: A mecsekaljaiak kölcsönveszik az MTK szélsőjét, Szabó Lászlót, és szeretnék megszerezni Kecskés Tamást, Sütő Lászlót valamint Hegedűs Lajost is a kék-fehérektől.

Paks: Lisztes Krisztián Gellei Imre együtteséhez szerződhet.

Kaposvár: Nemanja Nikolics csak visszautasíthatatlan ajánlat esetén eladó. Zahorecz Krisztián és Pest Krisztián két évre aláírt. Bank István az ETO engedélyével a Rákóczival készül, rajta kívül egy mássik volt játékos visszahozatalát tervezik a zöld-fehérek.

DVTK: Köteles László két orosz együttes érdeklődését is felkeltette. (boon.hu)

Kaposvár: Tíz játékos érkezett tesztelésre Prukner László együtteséhez. (sonline.hu)

 

Június 22.

Tatabánya: A lejáró szerződésű Mátyus János szívesen maradna továbbra is a Bányásznál. (tatabanyafc.hu)

Kecskemét: Ivan Lovrics és Szabó Tamás is visszatér Bajáról, a korábban kiszemelt szerb "ikertorony" védőpáros azonban nem igazol a KTE-hez, más csapatokba szerződtek.

Fehérvár: A klubbal már korábban megegyező Présinger Ádám hároméves szerződést írt alá a Vidihez.

Győr: Az ETO a felkészülés kezdetén két új arccal fogott bele a munkába. A grúz válogatott Giorgi Ganugrava Csehországból, míg Fehér Zoltán Bulgáriából érkezett.

Paks: Gévay Zsoltot, a Makó védőjét teszteli ezen a héten Gellei Imre.

Kecskemét: Velimir Vidic és Uros Veselic személyében válogatott és U21-es válogatott légiósokkal erősíthet a KTE.

DVTK: Milan Bogunovics távozik a klubtól, Dlusztus Imre szerint Zalaegerszegre kerülhet.

Kecskemét: A tavasszal Bőcsön kölcsönben szereplő Koszó Balázs visszatér Kecskemétre, míg Farkas Istvánnal három, Gyagya Attilával, Schindler Szabolccsal és Némedi Norberttel pedig két éves szerződéshosszabbításban egyeztek meg a vezetők.

Nyíregyháza: A debreceni Igor Bogdanovics a csapattal edzett, csakúgy, mint a 25 éves Darko Bondzic, aki tavaly az FK Bezanija csapatában focizott a szerb második osztályban. A Szpari Nagy Róbertet is megszerezheti kölcsönbe a Debrecentől.

Debrecen: Amennyiben Adamo Coulibaly elfogadja a klub ajánlatát, akkor a támadó a Loki játékosa lesz, a DVSC tetszését ugyanis elnyerte a légiós játéka.

ZTE: Ahogy arról beszámoltunk, Daniel Kogler Zalaegerszegen folytathatja. A siófoki játékos elmondása szerint 90 százalék az esély a költözésre. (sportandmedia.com / zte.hu)

 

Június 21.

Debrecen-Fehérvár: Játékost cserél a Loki és a Vidi - Demjén Gábor Fehérvárra, Mohl Dávid a Hajdúságba költözik.

Szolnok: Öt játékos, Freud Gábor, Hullám Attila, Kerényi Gábor, Kőkuti Tamás és Széki Attila biztosan távozik az NB II-es gárdától (szolnokimavfc.hu).

Pápa: Euloge Ahodikpe mellett Kovács Szabolcs, Germán Tamás és Tarczy Pál is visszatért kölcsönből. Az majd a későbbiekben derül ki, hogy számol-e velük Véber György vezetőedző (lombardfcpapa.hu).

Siófok: A klub nem hosszabbít szerződést a lejáró kontraktusú Gajda Istvánnal. (bfcsiofok.mlap.hu)Június 20.

Békéscsaba: Nem várható nagy mozgás az Előrénél, két-három futballistát szeretne a csapathoz hozni Belvon Attila.

BKV Előre: Skita Taméás visszatért a Vasashoz, Gulyás Gábor Ausztriába tart, Gulyás Máté visszament Pécsre, Szőke János pedig csapatot keres magának. (nb2.hu)

Fehérvár: Laurentiu Rus nem lesz a Vidi játékosa. (vidi.hu)

Nyíregyháza: Lengyelországból két szenegéli próbajátékos érkezett a Szparihoz, de már mindketten távoztak is. (szpari.hu)

Kazincbarcika: A Budapest Honvéd Kovács Rolandot, a Fehérvár FC Olasz Dénest, Kerékgyártó Tamást és Zimányi Ádámot, a Nyíregyháza (és a Vasas) ugyancsak Olaszt, illetve Elek Bencét nézte ki magának, míg Simeon Stevica Csehországban, az első osztályú Sigma Olomoucnál tartózkodik próbajátékon, de érdeklődik iránta a szlovák Ruzomberok és a Tatran Presov is.

 

Június 19.

Fehérvár: Laurentiu Rus személyében román próbajátékos csatlakozik szombaton a Vidihez. (vidi.hu)

Siófok: Hagymási Zoltán az új vezetőedző. (sportandmedia.com)

Pápa: Gyömbér Gábor és Nagy Sándor is szívesen maradna a Lombardnál. (lombardfcpapa.hu)

Újpest: Végh Zoltán a lilákhoz igazolt.

Haladás: Hétfőtől a Halival készül Irhás Ignác, a Bőcs irányítója.

Nyíregyháza: A Loki által tesztelt Luis Ramos visszatért a Szparihoz és addig ott is edz, amíg el nem dől a sorsa.

Debrecen: Adamo Coulibaly személyében francia próbajátékos érkezett a Lokihoz.

Vasas: Hét, tehetséges utánpótlás korú játékos kerül fel az angyalföldiek bő keretéhez.

 

Június 18.

Újpest: A lila-fehérek a jövőben a Celtictől kaphatnak játékosokat és a skót klub kelet-európai központjává válhatnak.

Makó: Több kulcsember távozhat. A házi gólkirály Maróti mellett Ngallét NB I-es és NB II-es együttesek vinnék, Szamosszegit és Gévayt pedig Csank János figyelte.

MTK: A visszatérő kölcsönadottakkal kiegészült keretből két-három játékos távozása várható. (mtkhungaria.hu)

Fehérvár: Hároméves szerződést írt alá a Vidihez Kocsis Dávid, a Vác fiatal csatára. (sportandmedia.com)

Siófok: Nemes Ferenc klubtulajdonos szerint minden bizonnyal házon belül találják meg Aczél Zoltán utódját, a dolog jelenleg még kétesélyes.

FTC: Lipcsei Péter megállapodott a Fradival, így a rutinos középpályás hamarosan aláírhatja új szerződését, melynek értelmében összesen három évig maradhat a klub szolgálatában, és egy évet lehúzhat még az NB I-ben.

ETO-Loki-Honvéd: Völgyi Dániel a DVSC és a Honvéd is szívesen vinné, a Lokinak viszont túl drága. Kovács Zoltánt szintén szeretnék megszerezni a kispestiek, Bank István pedig visszatérhet Kaposvárra.

Haladás: Több csapat is szívesen látná a soraiban a távozó Andorka Pétert és Tóth Norbertet.

Pápa: Véber György szeretne egy rutinos kapust igazolni Szűcs Lajos mellé, emellett egy védekező és egy jobb oldali középpályásra pályázik.

 

Június 17.

FTC: Terry Robinson, az zRt. IT elnöke szerint 4-5 játékos érkezhet, főként külföldről.

Nyíregyháza: A két kölcsönadott játékos, Úr és Simon sorsáról napokon belül döntés születhet. (szpari.hu)

Haladás: Nagy Gábor ügyében távol állnak az álláspontok az MTK-val, Pölöskey Pétert megvenné a Fradi, Burkus Máté és Hujber Gábor továbbra is kölcsönben futballozhat, Didier Drogba öccsét is beajánlották a klubnak. (haladas.vasnepe.hu)

Győr: Az első héten több külföldi próbajátékos érkezik, közülük kerülhet ki a 3-4 újonc. (eto.hu)

ZTE-Siófok: Daniel Kogler Zalaegerszegen folytatja.

Honvéd: A klub közös megegyezéssel szerződést bontott Mico Szmiljaniccsal és Edouard Ndjodóval (honvedfc.hu)

Haladás: Vörös Péter szabadon távozhat, ha június végéig talál magának külföldi csapatot. A középpályás a jövő héten utazik Üzbegisztánba, a Lokomotiv Tashkent együtteséhez próbajátékra.

Zalaegerszeg: Az osztrák élvonalbeli SK Sturm Graz együttese élénken érdeklődik Waltner Róbert iránt.

Kaposvár: Megállapodott egymással a Rákóczi és a Crvena Zvezda, így Nemanja Obrics a belgrádi gárdában folytatja pályafutását. A szerződés aláírására csütörtökön kerülhet sor.

Zalaegerszeg: Lukács Tihamérral szerződést bontottak a kék-fehérek.

 

Június 16.

Újpest: Szóban megállapodott az Újpest vezetősége William McStay-jel, így a skót tréner lehet az Újpest új vezetőedzője a jövő hét elejétől. A másodedzői posztot Aczél Zoltán tölti majd be.

Debrecen: Nem szerepel a tervek között az újpesti Kabát Péter leigazolása, a Szparitól érkező Ramos szerződtetéséhez viszont már csak az aláírt papírok hiányoznak.

Honvéd: Az NB II-es Kozármisleny fiatal tehetségét, Horváth Adriánt, valamint a Tatabánya támadóját, a mexikói Juan Perezt teszteli a kispesti gárda (nb2.hu)

Újpest: Egy éves szerződést írt alá az Újpest FC-vel Mladen Lambulics. A montenegrói védőnek az MTK-nál lejárt a kontraktusa, így csak a játékossal kellett megállapodnia a liláknak.

Kaposvár: A korábbi BEK-győztes Crvena Zvezdában folytathatja pályafutását a Kaposvár középpályása, Nemanja Obrics szerb lapértesülések szerint..

Vasas: Laczkó Zsolt iránt továbbra is nagy az érdeklődés. A játékos iránt külföldről is érdeklődnek, újabban pedig Pintér Attila, az ETO új edzőjének hívásáról is hallani.

Ferencváros: A zöld-fehérek egyeztetéseket kezdtek a Haladással Pölöskey Péter ügyében. Szó van újabb kölcsönszerződésről, de nem kizárt, hogy a játékos végleg a Fradihoz költözik.

Pécs: Szabadlistára került Luczek Dávid, Koplárovics Béla és Szabó Norbert. Mindhárom játékos élő szerződéssel rendelkezik, de megfelelő ajánlat esetén távozhatnak. (pmfc.hu)

Fehérvár: A Vidi hároméves szerződést kötött a horvát Sibeniktől érkező 27 éves középpályással, Damir Milanoviccsal.

 

Június 15.

Pécs: A klub közös megegyezéssel szerződést bontott Herbert Rolanddal és Schrancz Balázzsal, Kulcsár Árpád lejáró szerződését pedig nem hosszabbítja meg.

Pécs: A Honvédnál átadólistára tett Maróti Bélával erősítenének a mecsekiek.

Honvéd: A klub közös megegyezéssel szerződést bontott három játékosával, Manuel Rivera, Marco Simic és Filó Tamás is máshol folytatja.

Vidi-FTC: A Ferencváros tárgyalásokat kezdett a Fehérvárral Sitku Illés átigazolásával kapcsolatban.

Honvéd: A csapatkapitány, Dobos Attila távozik, a klub nem hosszabbít vele.

DVSC: Szima Gábor tulajdonos is megerősítette a pepsifoci.hu értesüléseit, melyek szerint Demjén Gáborért cserében Mohl Dávid a Lokihoz költözhet. (dvsc.hu)

Újpest: Scott Malone a vezetés tervei szerint továbbra is kölcsönben a lilákat erősíti majd, Tony Stokes sorsáról pedig az új vezetőedző határozhat majd. (ujpestfc.hu)

Újpest: Mario Bozsics távozott, a középpályás hivatalosan is a Slovan játékosa.

ZTE: Hajdú Norbert nem kell a zalaiaknak, a játékos Újpesten kezdte meg a felkészülést.

Újpest: Három változat van a pakliban az edzőkérdést illetően: Aczél, McStay, esetleg közösen. Mario Bozsics ügyében megegyeztek a lilák a Slovannal.

Siófok: Milinte Árpád maradása erősen kérdéses. (sonline.hu)

Győr: Bajzát Pétert négy országból keresik, Józsi Györgyöt Görögországból. Rati Alekszidzét NB I-es együttesek mellett külföldre hívják, Bojan Brnovicsra számít Pintér Attila, és Molnár Péter is csak akkor mehet a Szparihoz, ha találnak helyettest.

Újpest: A Celtic pénzéből érkezhet új edző a Megyeri útra.

Vasas: Beliczky Gergőt a holland Zwolle szeretné szerződtetni.

 

Június 14.

DVSC: A Loki közel áll a megegyezéshez Luis Ramos átigazolása ügyében a Nyíregyházával.

Debrecen-Fehérvár: Kicserélheti két játékosát a Loki és a Vidi: Demjén helyére Mohl érkezhet a bajnokhoz.

Honvéd: Sisa Tibor elmondta, jelenleg csak szabadon igazolható játékosokat tudnak szerződtetni.

 

Június 13.

Ferencváros: Lipcsei Péter csütörtökön tárgyal a vezetőkkel, a kapitány tudomása szerint három-négy külföldi érkezhet a csapathoz.

Paks: Irányítót és csatárt keres leginkább a Paks, több kulcsembert hívnak máshová, többek között a kapitányt, Éger Lászlót.

Győr: Völgyi Dániel nem akar együtt dolgozni Pintér Attilával, ezért kölcsönadását kéri a vezetőktől.

Újpest: Ahogy arról már beszámoltunk, Mladen Lambulics Újpesten kezdi meg a felkészülést, a jövőjéről jövő héten születik döntés, hasonlóan Bori Gáborhoz, Hajdú Norberthez és Mirsad Mijadinoskihoz. Mihajlo Radulovics személyében próbajátékos is a kerettel tart, míg Kincses Péter és Dombai Andrással szerződést bontott a klub.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.